Weekgerechten printen >

 WEEK 19 T/M 23 FEBRUARI 2018

Soep
Tuinbonen – tijmsoep

Vlees – vlaamse stoof
Stoere vlaamse runderstoof met basmatirijst en snijbonen

Vlees – Merquez worstjes
Kruidige Merquez worstjes met aardappelrösti en koolraap met prei in oreganosaus

Vis – claresse
Claressefilet met dragonsaus, aardappelrösti en snijbonen

Vegetarisch – bal gehakt
Vega bal gehakt uit eigen keuken met aardappelrösti, jus en koolraap met prei in oreganosaus

Vegetarisch – foe yong hai
Foe yong hai met zoet-zure saus, basmatirijst en snijbonen

Taart
Chocoladetaart met kastanjeroom

WEEK 26 FEBRUARI T/M 2 MAART 2018

Soep
Snijbonensoep met dragon en citroen

Vlees – curry
Milde Thaise curry van rundvlees met basmatirijst en tuinerwten met munt

Vlees – Oma’s draadjesvlees
Oma’s draadjesvlees, rode kool met appeltjes en aardappeltortilla

Vis – heekfilet
Heekfilet met dillesaus, basmatirijst en tuinerwten met munt

Vegetarisch – saucijs
Vegetarisch saucijsje met aardappeltortilla en rode kool met appeltjes

Vegetarisch – bulgur
Pilav van bulgur met o.a. courgette, tomaat en cottage cheese,
geserveerd met salade & pitjes

Taart
Sinaasapppel-amandeltaart