Weekgerechten >

WEEK 16 T/M 20 APRIL 2018

Soep
Licht gebonden groenten-crèmesoep

Vlees / Vega – lentestamp
Lentestamppot met wortel, knolselderij, peterselie en rookworst
vega versie – met walnoot & geraspte kaas

Vlees – stooflapje
Stooflapje met jus, aardappelpuree en meiraap in bieslookroomsaus

Vis – wilde zalm
Wilde zalmfilet met witte wijnsaus, aardappelpuree en balsamico worteltjes

Vegetarisch – Thaise roerbak
Thaise roerbak met o.a. vega roerbakreepjes, chinese kool, paprika & bamboescheuten,
geserveerd met basmatirijst en cashewnoot

Vegetarisch – wrap
Wrap gevuld met broccoli, lente-ui, pomodori, geitenkaas en balsamico worteltjes

Muffin
Chocolade – sinaasappel

WEEK 23 T/M 27 APRIL 2018

Soep
Wortelsoep met peterselieroom

Vlees – lamskorma
Indiase lamskorma (niet heet) met rijst en courgette in tomaten-basilicumsaus

Vlees – Merguezworstjes
Kruidige Merguezworstjes met aardappelrösti en blote billetjes in het gras
(snijbonen met witte bonen)

Vis – curry
Groene viscurry (niet heet) met rijst en courgette in tomaten-basilicumsaus

Vegetarisch – Zweedse balletjes
Vega balletjes in Zweedse saus met aardappelrösti en blote billetjes in het gras
(snijbonen met witte bonen)

Vegetarisch – nasi goreng
Nasi goreng met een omeletje, gebakken uitjes en courgette in tomaten-basilicumsaus

Muffin
Pruimen – vanille