Over ons

Na 10 jaar Eeterij H’eerlijk in Wageningen met veel
succes en plezier gerund te hebben was het voor ons (Chris en Doetie) tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen hebben wij nu Heerlijk aan Huis opgezet, een kleinschalige, lokale maaltijdservice met een persoonlijke benadering.

Chris staat weer ‘achter de kachel’ en zal net als in het restaurant een heerlijke, gezonde en vooral gevarieerde maaltijd koken. Doetie is het vaste aanspreekpunt en draagt zorg voor de bezorging. Samen  hebben we inmiddels jarenlange ervaring met het bereiden en uitserveren van maaltijden en de daarbij behorende regelgeving en hygiënecode.

Onveranderd is het gebruik van biologische en verantwoorde ingrediënten. Omdat deze zich de afgelopen tien jaar ruimschoots  hebben bewezen in kwaliteit, duurzaamheid en vooral: smaak. We kopen waar mogelijk in bij lokale leveranciers, denkt u aan De Hoge Born, Ecofields en (iets verderop) de Groene Weg en Sundara.

Alle gerechten worden bereid in een professionele keuken en gratis tot aan de deur bezorgd in een speciaal daarvoor bestemde auto.