Algemeen

Heerlijk aan Huis maaltijdservice bezorgt warme en/of koelverse maaltijden aan particulieren en bedrijven, van maandag tot en met vrijdag. Deze zijn bedoeld voor iedereen die geen tijd of mogelijkheid heeft om te koken, denk aan een vaste sportdag, ziekte of beperkingen, overwerk, vergadering etc.

U kunt de dag van bezorging tot 17.00 uur bestellen maar uiteraard mag u ook eerder bestellen, de gerechten staan steeds per 2 weken online. Verder kunt u gerust voor een paar dagen tegelijk bestellen, onze maaltijden zijn immers vers en kunnen minstens 2 dagen in de koeling bewaard worden.

De maaltijden worden elke dag in onze eigen, professionele keuken bereid en bestaan uit verse en biologische ingrediënten van de beste kwaliteit. Zodoende denken wij een lekker en gezond alternatief te kunnen bieden voor de vele diepvries / kant-en-klaarmaaltijden maar ook voor de gebruikelijke pizza en chinees.

En last but not least: u hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en niet af te wassen – en dat scheelt u een hoop tijd, geld en moeite die u weer kunt besteden aan andere zaken!