Algemeen

Heerlijk aan Huis maaltijdservice bezorgt maaltijden aan particulieren en bedrijven, van maandag tot en met vrijdag. Deze zijn bedoeld voor iedereen die geen tijd of mogelijkheid heeft om te koken, denk aan een vaste sportdag, ziekte of beperkingen, overwerk, vergadering etc.

U kunt de dag voor de bezorgdag tot 18.00 uur bestellen. Op die manier hoeven we niks weg te gooien en kunnen we bijdragen aan het terugdringen van voedselverspilling. Uiteraard kunt u gerust voor een paar dagen tegelijk bestellen, onze maaltijden zijn immers vers en kunnen zeker 2 dagen in de koeling bewaard worden.

De maaltijden worden elke dag in onze eigen, professionele keuken bereid en bestaan uit verse en biologische ingrediënten van de beste kwaliteit. Zodoende denken wij een lekker en gezond alternatief te kunnen bieden voor de vele fastfood bezorgmaaltijden.

En last but not least: u hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en niet af te wassen – en dat scheelt u een hoop tijd, geld en moeite die u weer kunt besteden aan andere zaken!